Andows

  Alku > Artikkelit > Velleman 3x4 näppäinmatriisi
en

Velleman 3x4 näppäinmatriisi

Eräässä projektissamme tuli vastaan tämä oikealla näkyvä 3x4 näppäinmatriisi. Kyseisen näppäinmatriisin datalehdet ja kaikki muutkin siihen liittyvät tiedot olivat hukkuneet jo aikoja sitten, joten meillä ei ollut aavistustakaan näppäinmatriisin kytkennästä tai valmistajasta. Velleman myy tälläkin hetkellä "common output"-tyyppisiä 3x4 näppäinmatriiseja. Meidän käytössämme oleva näppäimistö näytti ulkoisesti hyvin samalta, joten arvelisimme tämänkin joskus tulleen samalta valmistajalta. Pinnien määrä ei kuitenkaan täsmännyt, joten matriisin sisäinen kytkentä oli erilainen... No mutta nyt kuitenkin siis itse asiaan; Koska meidän oli itse kokeilemalla selvitettävä matriisin kytkentä, päätimme julkaista kytkennän sivuillamme ja säästää mahdollisesti muut tältä samalta vaivalta.

Lisätietoja näppäinmatriiseista ja niiden käytöstä löytyy esimerkiksi täältä: http://www.dribin.org/dave/keyboard/one_html/

Erikoistarjouksessa: tietokoneen vuosihuolto

Hintaan 40e (sis alv.)! Vuosihuolto sisältää mm. Windowsin ja virustorjuntaohjelmien päivittämisen, koneen tilan kartoittamisen ja pölyjen putsauksen koneen sisältä.

Lue lisää

Kotisivut erikoistarjouksessa!

Erikoistarjouksena PK-yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kotisivut vain 350€ + ALV 24% = 434€!

Lue lisää

Pelikonsolien modaukset

Teemme myös pelikonsolien modauksia ja korjaustöitä! Esimerkiksi Xbox 360 DVD-aseman iExtreme modin asennus 30e, valmiiksi modattu iHAS poltin 45e, sekä RGH-modi (kysy hintaa).

Copyright © 2009-2012 Andows