Andows

  Alku > Palvelumme > Pelikonsolien muutostyöt
en

Pelikonsolien muutostyöt

Pelikonsolien muutostyöt, eli ns. modaukset kuuluvat myös tuotevalikoimaamme. Pystymme suorittamaan niin uusien konsolien mod-piirien asennukset, kuin vaikkapa vanhan 8-bittisen NES-konsolin aluekoodilukituksen poistamisen.

Varsinaisen modausten lisäksi teemme myös konsolien korjaustöitä, joihin lukeutuvat esimerkiksi Playstation 3 aseman rikkoutuneen kelkan vaihto tai Sega Saturnin lukupään kalibrointi.

Modausten mahdollisuus riippuu yleensä (varsinkin uudempien laitteiden kohdalla) konsolin mallista ja versiosta. Myös tarvittavan työn määrä vaihtelee runsaasti eri muutostöiden välillä, joten yleispätevää hintaa on vaikea antaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaista muutostyötä tarvitaan, niin sovimme työhön sopivasta hinnasta!

Erikoistarjouksessa: tietokoneen vuosihuolto

Hintaan 40e (sis alv.)! Vuosihuolto sisältää mm. Windowsin ja virustorjuntaohjelmien päivittämisen, koneen tilan kartoittamisen ja pölyjen putsauksen koneen sisältä.

Lue lisää

Kotisivut erikoistarjouksessa!

Erikoistarjouksena PK-yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kotisivut vain 350€ + ALV 24% = 434€!

Lue lisää

Pelikonsolien modaukset

Teemme myös pelikonsolien modauksia ja korjaustöitä! Esimerkiksi Xbox 360 DVD-aseman iExtreme modin asennus 30e, valmiiksi modattu iHAS poltin 45e, sekä RGH-modi (kysy hintaa).

Copyright © 2009-2012 Andows