Andows

  Alku > Palvelumme > Tietokoneen vuosihuolto
en

Tietokoneen vuosihuolto

Tietokoneille on autojen tapaan syytä suorittaa vuosittainen huolto, jotta koneen tila ei pääse rapistumaan.

Vuosihuollossa mm. tarkistamme Windowsin ja virustorjuntaohjelmien tilan, sekä päivitämme ne tarvittaessa ajan tasalle. Tietokoneet keräävät käytön aikana joukon ylimääräisiä tilaa vieviä väliaikaistiedostoja, joita myös poistellaan vuosihuollon yhteydessä. Vuosihuoltoon sisältyy myös pöytäkoneen keskusyksikön avaaminen ja putsaaminen pölyistä; useita vuosia lattialla säilytetyt tietokoneet ovat suorastaan paloturvallisuusriski! Kannettavat tietokoneet putsataan vuosihuollossa pölyistä mahdollisuuksien mukaan.

Vuosihuollossa kartoitetaan koneen tila ja annetaan asiakkaalle tarvittaessa ohjeita mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Suoritamme vuosihuollon yhteydessä myös samaan hintaan tarvittaessa muita pieniä akuutteja huoltotoimenpitetä.

 

Vuosihuoltoa varten asiakkaan on toimitettava tietokoneen keskusyksikkö meille ja palvelun hinta on 40e, sis alv. Huolto voidaan tarvittaessa suorittaa myös asiakkaan tiloissa, jolloin hinta on 50-100e tarvittavan huollon määrästä riippuen.

Erikoistarjouksessa: tietokoneen vuosihuolto

Hintaan 40e (sis alv.)! Vuosihuolto sisältää mm. Windowsin ja virustorjuntaohjelmien päivittämisen, koneen tilan kartoittamisen ja pölyjen putsauksen koneen sisältä.

Lue lisää

Kotisivut erikoistarjouksessa!

Erikoistarjouksena PK-yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kotisivut vain 350€ + ALV 24% = 434€!

Lue lisää

Pelikonsolien modaukset

Teemme myös pelikonsolien modauksia ja korjaustöitä! Esimerkiksi Xbox 360 DVD-aseman iExtreme modin asennus 30e, valmiiksi modattu iHAS poltin 45e, sekä RGH-modi (kysy hintaa).

Copyright © 2009-2012 Andows