Andows

  Alku > Hinnoittelu
en

Hinnoittelu

Normaalit asennus- ja opastustyöt tehdään tuntityönä hintaan 50e/tunti (sis ALV 23%). Veloitus minimissään tunnilta ja tämän jälkeen jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta. Viikonloppu- ja yötyöstä (klo. 22-07 välillä tapahtuva), sekä kiireellisistä töistä (4 tunnin vasteaika) veloitamme kaksinkertaisen hinnan.

Vaasan alueella käynti asiakkaan luona ON ILMAINEN (eli ei lisämaksua normaaliin tuntiveloitukseen)! Vaasan rajojen ulkopuolella kilometrikorvaus meno- ja paluumatkalta 0,5e/km. Matka mitataan Vaasan keskustasta asiakkaan osoitteeseen Google Maps palvelulla.

Yhtiön tiloissa suoritetuissa normaaleissa töissä (tietokoneiden kasaamiset, opastus ja konsultointi sähköpostitse tai puhelimitse) tuntiveloitus on 40e.

Ohjelmointityöt, kotisivujen toteutukset ja muut suuremmat kokonaisuudet tehdään erikseen sovittavan hinnoittelun mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Erikoistarjouksessa: tietokoneen vuosihuolto

Hintaan 40e (sis alv.)! Vuosihuolto sisältää mm. Windowsin ja virustorjuntaohjelmien päivittämisen, koneen tilan kartoittamisen ja pölyjen putsauksen koneen sisältä.

Lue lisää

Kotisivut erikoistarjouksessa!

Erikoistarjouksena PK-yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden kotisivut vain 350€ + ALV 24% = 434€!

Lue lisää

Pelikonsolien modaukset

Teemme myös pelikonsolien modauksia ja korjaustöitä! Esimerkiksi Xbox 360 DVD-aseman iExtreme modin asennus 30e, valmiiksi modattu iHAS poltin 45e, sekä RGH-modi (kysy hintaa).

Copyright © 2009-2012 Andows